Menu sezonowe

przystawka / starter

  • 26 złtroć fiordowa
    troć fiordowa / mizeria chrzanowa / kawior / majonez z tuńczyka

zupa / soup

  • 12 złchłodnik
    botwinka fermentowana w maślance / świeże szparagi / ogórek gruntowy / malina / rak błotny

sałatka / salad

  • 28 złrostbef
    polski rostbef wołowy / ogórek gruntowy / młody ziemniak / szpinak / szpik kostny / majonez pomidorowy

danie główne / main dish

  • 56 złdziczyzna
    polędwica z jelenia palona w sianie / pietruszka / nowalijki / kasza gryczana / truskawka

deser /dessert

  • 12 złbiałe szparagi
    lody z białych szparagów / macarons truskawkowy / agrest

W przypadku braku jakiegoś składnika, zastrzegamy sobie możliwość jego zmiany. Menu dostępne również w opcji wegetariańskiej, szczegóły u obsługi. Każde nasze danie może zawierać alergeny pokarmowe