Koncert Maciek Balcar Band

07.02.2020, godz.18.00
bilety VIP 70 zł bilet normalny 50 zł

Jak co roku w porze ferii zimowych pojawia się Solowa Trasa Macieja Balcara. Po raz drugi Maciek zawita w Appassionata. Wraz z instrumentalistami: Jan YAHOO Galach - skrzypce elektryczne, mandolina, gitara akustyczna, cajon, Krzysztof FLIPPER Krupa - cajon, perkusja, instrumenty perkusyjne, Macek MONKEY Maka - gitara , śpiew i Piotr QUENTIN Wojtanowski - gitara basowa, śpiew wciągnie Nas w niesamowity klimat , gdzie blues i folk łączy się z poezją i piosenką autorską.

Dyskografia
Czarno 1998
Ogień i Woda 2010
Live Trax 12 2012
Ruletka 2015
Znaki 2017
Struś 2019

Serdecznie zapraszamy.

Rezerwuj miejsce on-line